Ana içeriğe atla

obez

* Binlerce kro var!

* Iphone 5'in şarjı daha ince uçlu olmuş. 2 ay sonra soracaklar: İnce uçlu iphone şarjı olan var mı?

* ‏@aIlahcc
* Allam hani yalnızlık sana mahsustu? demeyin. Kendinden 30 yaş genç sevgilisi olan insanlar var. Belki sizin sevgilinizde henüz doğmamıştır.
* Rahatlık veriyoruz, isteyen ihtiyacı kadar alabilir.

* ‏@burci_c
Şarap sohbet ettirir, rakı şarkı söyletir.

* Uğruna savaşacak bir şeyler bulana kadar, bir şeylere karşı savaşmayı seçersin. Choke (2008)

* Bir kadın; kafasında sizi en az 5 farklı şekilde öldürmüş olmasına rağmen, sizinle sakin bir şekilde konuşmasına devam edebilir...

* Bana ne düşündüğünü söyle bende ne düşünmem gerektiğini bileyim. The Blind Side (2009)

* zaytung ‏Son Dakika
Alex'le ilgili yazısını da İzmir'e bağlamaya çalışan Yılmaz Özdil, Çeşme sahilinde karaya vurdu...

* Bir kaltak gibi konuşmaya devam edersen, sana kaltak muamelesi yapmak zorunda kalacağım. Rezervuar Köpekleri (1993)

* @cemadrian
Hala sadece gördüklerine inananlar! Gözlerinizi daha sıkı kapatın.

* ‏@GaniMujde
Neşet Ertaş'ın türkülerini müstehcen bulan İskender Pala, sevişmekten bu kadar korkacak ne var ya?Tüp bebek misin birader?

* İlk bir milyon dolar hariç tüm servetimi nasıl kazandığımı açıklayabilirim. Donald Trump

* Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın. House (2004)

* ‏@kutup_zencisi
* Market ismi gibi üniversite ismi koyuyorlar... Arel diye, Okan diye üniversite mi olur lan! Oldu olacak kardeşler koy, dostlar koy adını...
* Galata Kulesi: bold
Pisa Kulesi: italik

* @aycasenbaskan
* Bir süredir de da eklerini bitişik yazanları sevmeye çalışıorum. Hatta anti seçkinci olmak için bende birleşik yazma alıştırmaları yapıyorum.
* Oya Küçümen'den hala çocuk sesi çıkıyor.

* Bazıları asla delirmez. Ne kadar korkunç bir hayat sürdürüyor olmalılar. Barfly (1987)

* Sevgili takipçilerim, sizin ben o minicik hayatlarınızı ve o minicik sorunlarınızı sikim! Tüm bunları anlatmak için yırtınmanızı da sikim!

* Bu benim için gecenin en kötü zamanı dostum; dün için çok geç yarın için çok erken. Insomnia (2002)

* ‏Başarıya giden yol daima yapım halindedir. Arnold Palmer

* ‏@alperine 
Mecz etmek mix etmek diyen lakin karıştırmak kelimesini kullanmayan, Osmanlı torunu oldugunu kabul edip babasının Türkiye Cumhuriyeti olduğunu kabul etmeyen bir lider düşünün.

* ‏Between two evils I always pick the one I never tried before.

* ‏@PuCCaa
Surekli kavga, ayrilik olan iliskiler her gun hangover dolasmak gibi. İsteksiz, yorgun, bas agrili. Ama yine de 'dun ne bicim eglenmistik!'

* Üç büyükler hiç büyük değiller.

* @NaferErmis
Meğer Alex sadece taraftarın gönlünde taht kurmuş; kulüpte bir sandalyesi bile yokmuş.

* ‏@cocoecem
BABAA eğer gizli gizli profilimi bulmus tweetlerimi okuyosan biraz para yolla.

* ‏@erdem_su
* Kusurlu insanlardan kusursuz dostluklar beklemeyin...
* Bi karakterim bi de tavrim var, birincisi sabit, ikincisi kisiden kisiye degisir.

* @tanricc
Bir dahaki sefere "yağ, şeker, un" üçlüsünü en yararlı besinler yaparken, brokoli ve enginarı en zararlı besinler yapacağız, söz..

* Aslında bir kişiyi koşulsuz sevmek mümkün değil. Beyin bir yargılama makinası zira. Dolayısıyla her insan koşullu sever. Esas belirleyici olan koşulunuzun ne olduğu.

* Senin evindeki tek yazılı şey kapı zilin. İşler Güçler

* şirretvekili

* Günümüzün en büyük sermayesi yaratıcılıktır.

* Harvard üniversitesi hocalarından Gautam Mukunda deneyimin genelde ortalama bir performansın göstergesi olduğunu ve yaratıcılık söz konusu olduğunda deneyimin pek öneminin kalmadığını söyler. En yaratıcı olanlar en deneyimliler arasından değil, aksine yapılan işe farklı bir gözle bakabilenler arasından çıkar.
Şirket dışından gelenlerin ön yargıları şirkette yıllarını vermiş olanlara kıyasla çok daha azdır.  “İşletme körlüğü” özellikle çok deneyimli yöneticilere musallat olan bir hastalıktır. Kendisini yenilemeden dış dünyadan beslenmeden uzun süre  aynı işi yapan yöneticiler  belli bir süre sonra karşılaştıkları sorunlarını kanıksamaya hatta kabullenmeye başlar.
Bu körlük sadece hatalar ve sorunlar için değil, fırsatlar için de geçerlidir; aynı işi uzun süre yapanlar fırsatları da göremez olurlar.
İhtiyacımız olan şey “daha iyi" değil, “daha farklı” olanı bulabilmektir.
Yenilik yapmak için bazen "bilmiyor olmak" bir avantajdır. Deneyimsiz olmak yaratıcı ve cesur çözümlerin potansiyelini de kendi içinde taşır. Yeni çözüm yolları, deneyimlerimize dört elle sarıldığımızda değil, bildiklerimizi unutup yeniden öğrenmeye hazır olduğumuzda ortaya çıkar.  

* El eli yikar, el de doner yuzu yikar.

* Doktorun el yazısı: ﹏﹏ ﹏﹏ ﹏﹏.
Benim gördüğüm: ∮₪₮₩£∮₪₮₩
Eczacının gördüğü: Novalgin


***

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ekinler dize kadar

1. Ekinler dize kadar, fener gel bize kadar Sana bir şey göstersem, kasıktan dize kadar Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın... 2. Çıktım taşın üstüne, açtım bacaklarımı Altımdan geçen fener, yesin ta.aklarımı Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın... 3. Portakal soyulur mu, tadına doyulur mu Fener sana bi koysam, fizandan duyulur mu Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın.. 4. Mektup mektup içinde, mektup zarfın içinde Dur oynaşma fenerbahçe, azcık kalsın içinde Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın... 5. Fenermiş onun adı, severmiş büyük malı Ne yapsın yavru serçe alışmış koca .ike Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın... 6. Gittik biz kadiköye, koyduk fenerbahçeye Bakirelik gidince, düştü genel evlere Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın... 7. Fener demek g.t demek, herkese veren demek Bizim başımız kel mi, bize de vermen gerek Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın... 8. Fenerim kapı gibi, aspirin hapı gibi Akşamda

Kırık Kalpler Bankası

İhvanımız sormuş bize Demiş kimdir muradınız Biz gizleriz, açık olmaz Kendin açar, muradımız Sözü nefesten uçuran Aslanı kafesten kaçıran Kalbi, tertemiz getiren Odur bizim muradımız Hırsız iken çalmam desin Âlim iken bilmem desin Aşık olsun, sevmem desin Budur bizim muradımız