Ana içeriğe atla

Sami Hazinses - P*ç Güveysinden Hallice

* Yaptıkları kampanyalarla, verdikleri bedavayla, "çok muhabbet tez ayrılık getirir" atasözünü desteklediler yıllar yılı.

* ileri kesiş teknikleri

* Çirkin kadın yoktur, photoshop bilmeyen kadın vardır.

* Çift olarak gitmem gereken yerlere onunla beraber giderek, ortalığa bu kadar güzel bir kız ancak arkadaşım olur çünkü ben daha güzelleriyle beraberim mesajını veririm.

* Akşam müsait olmadığımı, birisiyle randevum olduğunu ve o bira bardaklarına bakıp niye yalnızım diye hislenirken, ben yar koynunda uykuda olacağımı üzerine basa basa tekrarlardım. O ise, mastürbasyonun cinsel birleşme olmadığını, paranoid şizofreniye doğru hızlıca yol aldığımı bağıra bağıra söylerdi.

* Eskiden pul koleksiyonuyla kandırılan kızlar şimdi film arşivleriyle, aksiyon figürleriyle kandırılıyordu.

* Sekse giden her yol mübahtır.

* Yetişkin bir aslanda daha fazla günlük et tüketen biri olarak, ben bile söylediğime inanmıştım.

* Kadınlar, doğuştan sofra kurallarını bilerek doğarken; erkekler, bunları sadece yeni bir kadınla tanıştıklarında hatırlarlar.

* Oysa ilk görüşmede direkt sevişilse, herkes karşısındakini ruhen ve bedenen çıplak görebilse, bence kötü biten ilişkilerde ve boşanmalarda inanılmaz bir düşüş olur. Sırf ilk görüşmede iyi bir intiba bırakmak için olmadığımız biri gibi davranıyoruz, kadınlar da buna tav oluyorlar.

* Dakikalardır öpüşüyorduk ve eğer biraz daha öpüşürsek, Derya benim ortaokul ergenleri veya Yeşilçam filmlerindeki karakterler gibi sevişmenin sadece öpüşmekten ibaret olduğunu düşündüğümü sanacaktı.

* Bir maratonsa eğer orgazm, en güzel yüz metresini biz koşuyorduk el ele, dudak dudağa, bacak omuza.

* Sevgili olmadığınızı karşınızdakine nasıl anlatırsınız sınavı. İstediğin sorudan başlasan da, en nihayetinde götünde patlayacak bir imtihandır bu. O, her cümlenin sonunda bebeğim, canım, tatlım gibi iyelik ekli, sahiplenici kelimeler kurarken; ben, ilkokul çocuğu gibi evet'li hayır'lı cevaplarla geçiştiriyordum durumu.

* Kapıdan evlat olsa da sevilmeyecek, beşiği sallanmayacak bir adam girdi.

* Çirkin kadın yoktur, vermeyen kadın vardır.

* Dünyanın en güzel kadını, henüz bana vermeyen kadındır.

* Tüm kadınlar hesapta saç baş darmadağınık olan, pejmürde kıyafetler giyen, eğlenceli ve bilge birini arıyorlardı ama şarapçı Rasim Abi elli yaşına kadar böyle yaşamış ve daha milli olamamıştı.

* Yaz mevsimi demek, dekolte demek, göt-göğüs çatalını görmek ve bikini demektir. Yazın gelmesiyle ortalık bir anda 3D formatında çekilmiş porno filmlere dönüverir.

* Çıkarsa kime, çıkmazsa sikime...

* Sanki halam umreye gidince, biz de onunla beraber gitmiş sayılacaktık gibi herkes uhrevi bir havadaydı.

* Bizden büyük kuşaklarla anlaşmaya çalışmak, hiç yabancı dil bilmeden turiste yol tarif etmekten daha zordur.

* Kadının yanında küfürlü konuşulmaz, kaba davranılmaz; kadın asla ve katiyen seks objesi değildir diye sadece kızlı ortamlarda bu çeşit beyanatta bulunan arkadaşların, birbirlerini mi siktiklerini hep merak etmişimdir.

* Ben yolda kalmış arabayı bile arkadan itmeyen adamlardanımdır, ama söz konusu kadın olunca U2'nun Bono'su gibi yardımsever biri oluveririm.

* İnsanlık yüzyıllık süreç içerisinde inanılmaz bir gelişme kaydetti; internetin icadı, cep telefonunun bulunması, hidron parçacıklarının ayrıştırılması gibi. Ama kadın erkek ilişkileri hala ilk günkü çekingenliğini koruyorlar. Direk sevişelim diyemiyor insanlar. Bunun yerine, beraber bir kahve içelim, yemek yiyelim, film izleyelim gibi alt metinlerle karşıdaki insana mesaj vermeye çalışıyorlar.

* Dert ortağın olurum dedin, direkt derdim oldun kızım ya.

* Her güzel şeyin bir bedeli olduğu gibi, eğer daimi seks ve kadın istiyorsan, onun dırdırına ve tribine katlanman gerekir. Trip yoksa kadın da yoktur, kadın yoksa seks de yoktur. Bundan dolayı da, yar memesini avuçlamayan eller, kendi sikini avuçlamaya mahkum olur. Belki de erkeklerin cehennemi de budur; mutluluğa sahip olabilmek için mutsuz olmak.

* Nasıl ki ilaçların prospektüsüne, "alkolle beraber alınması tavsiye edilmez" ibaresi konuluyorsa, telefon hattı satılırken de bu uyarıyı yapmak gerekir.

* Eski sevgililerden gelen telefonların kesilmesi, onların artık yeni aşklara yelken açtıklarının göstergesidir.

* Tek bildiğim; aşırı hızın ölüm, aşırı ihtirasın istenmeyen çocuk getirdiğiydi.

* Uzun bir süre duygusal ilişki yaşamayan kadınlar, erkeklere karşı siper ettikleri zırhlarını bir an için indirdiklerinde karşılarına çıkan erkeği tanımadan etmeden "sevgiliymişçesine" benimseyebiliyorlardı.

* Hani oldu ki o prens ben olsaydım da dans ettiğim kız kaçarken ayakkabısını düşürseydi, "vay salağa bak, ayağındaki ayakkabıya sahip çıkamıyor, benim namusuma nasıl sahip çıkacak" diye ayıplardım onu.

* Büyük işler başarmış çoğu politikacının, askerin, iş adamının zor şartlar altında soğukkanlılıkla doğru kararlar verdiği çocukluğumuzdan beri bize öğretilmiştir. Onlar verdikleri kararlarla dünyaya örnek olurken, ben "su mu içmeli uykuya mı dalmalı" ikileminden hala kurtulamamıştım. Sanırım o yüzden yatakta böyle yalnız başımaydım ve ufak bir dükkanda yerel halka hizmet ediyordum.

* Pms dönemindeki teenage bir kızdan tek farkım bıyıklarımın olmasıydı. Nutella kaşıklamamak, içinde bulunduğum bu durumu Facebook statüsü veyahut MSN iletisi yapmamak için de kendimi zor tutuyordum.

* Bizim kuşağımız, sırf yeni biriyle tanışmak uğruna, sırf gönlündeki boşluğu doldurabilmek uğruna, arkadaşlık ve pezevenklik siteleri açıyor, partiler ve organizasyonlar düzenliyor, ama yine de bu amca ve teyzelerdeki "tanışma ve insanlarla kaynaşma" özelliğine vakıf olamıyordu.

* Zaten ne zaman balkona otursam, içimdeki emekli ortaya çıkardı.

* Sonuna öpücük koymadım çünkü kızgındım. Sonuna öpücük koymadığım için, Müjgan'ın beni ona kızgın olduğumu anlamasını bekleyecek kadar da salaktım.

* Gerçi benim hayallerimi süsleyen bir kadın yoktu açıkçası, mastürbasyonlarıma konu olan kadınlar vardı.

* Birisine gidip, "Senin ananı sikerim!" dediğin zaman, o adam sinirlenip seninle kavga ediyor ve akabinde pırıl pırıl, tertemiz bir dayak yemiş oluyorsun. Ama birine gidip de, "Seni seviyorum" deyince, o insan da sizi sevmiş olmuyor. Nefret hemencecik kazanılabilirken, sevgi hiç de öyle kolay kazanılmıyor.

* Seksi kitaptan öğrenebiliyor, ama aşkı, sevgiyi sadece karşılıklı yaşayarak öğrenebiliyoruz.

* İdama mahkum olmuş bir suçlu olsam, idam sehpasına bile daha istekli yürürdüm.

* Erkek olmanın en büyük handikapı belki de bu; bir türlü tam olarak beynimizle düşünemiyoruz. Ergenliğe adım atana kadar zaten pek bir beynimiz olduğu söylenemez, ergenlikten aşık olana kadarki dönemde beynimize hükmeden tek şey sikimiz oluyor, bir kadına tutulduğumuzda da kalbimiz yönlendiriyor bizi.

* Ne pis bir şeydi bu aşk, bu saatte götümde pireler uçuşması gerekirken, karnımda kelebekler uçuşuyordu.

* Dünyayı makineler ele geçirecekse, bu kesinlikle Playstation tarafından yapılmalıydı.

* İnsanın aşık olduğu zaman kaybetmesinin nedeni sanırım söylenen ve görünen gerçeklere hiçbir zaman inanmamasıydı.

* Sana gelemediğim gün, soğan yediğim gündür gülüm.

* Ya adam sen gittikten sonra beni kesip öldürseydi?
- Adam bindiği dalı keser mi kızım?

* Türk filmlerinin vazgeçilmez kanunu, "kızı kim kurtardıysa o siker" geçerliydi o anda.

* Onun yerinde ben olsam ne evleneceğim oğlum? Siktiğim önümde, sikmediğim yanımda, onu da sabah kalkınca sikerim hehehe...

* Freud işine geldiği gibi cinsellikten konuşunca kral, profesör olurken, bizim ağzımızdan "seks" kelimesi çıkınca abazan olarak nitelendirilmemiz canımı sıkıyor.

***

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ekinler dize kadar

1. Ekinler dize kadar, fener gel bize kadar Sana bir şey göstersem, kasıktan dize kadar Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın... 2. Çıktım taşın üstüne, açtım bacaklarımı Altımdan geçen fener, yesin ta.aklarımı Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın... 3. Portakal soyulur mu, tadına doyulur mu Fener sana bi koysam, fizandan duyulur mu Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın.. 4. Mektup mektup içinde, mektup zarfın içinde Dur oynaşma fenerbahçe, azcık kalsın içinde Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın... 5. Fenermiş onun adı, severmiş büyük malı Ne yapsın yavru serçe alışmış koca .ike Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın... 6. Gittik biz kadiköye, koyduk fenerbahçeye Bakirelik gidince, düştü genel evlere Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın... 7. Fener demek g.t demek, herkese veren demek Bizim başımız kel mi, bize de vermen gerek Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın... 8. Fenerim kapı gibi, aspirin hapı gibi Akşamda

Kırık Kalpler Bankası

İhvanımız sormuş bize Demiş kimdir muradınız Biz gizleriz, açık olmaz Kendin açar, muradımız Sözü nefesten uçuran Aslanı kafesten kaçıran Kalbi, tertemiz getiren Odur bizim muradımız Hırsız iken çalmam desin Âlim iken bilmem desin Aşık olsun, sevmem desin Budur bizim muradımız