Ana içeriğe atla

cimcimeynen

* Rowing is life. Results are just details.
* Mezarında kurtlar kaynasın.
* Kendimle barışığım. Senin yerinde olsam kendime küserim bi daha da barışmam.
* Senin tipin olabilmem için tipsiz olmam lazım.
* Şeref siz misiniz?
* Sbs açıklanmadı mı? Siz hala seviyesiz misiniz?
* Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.
* Bir delik için bir kadının bir sap için bir erkeğin kahrı çekilmez.
* Yağmur ne kadar çok yağarsa yağsın eğer açtığın şemsiye büyükse ıslanmazsın.
* Bir kez gördüğümüz ve bir daha göremeyeceğimiz tek şey 'GEÇMİŞ', bir kez görüp bir daha göremeyeceğimiz tek şey ise 'GELECEK'tir.
* Koşmana rağmen gidemiyorsan önce ayaklarının olduğundan emin ol.
* En büyük yaraları kendinizi en çok savunduğunuzda alıyorsunuz, en büyük budalalıkları en akıllıca davrandığınızda yapıyorsunuz, en güçlü olmayı en çok korktuğunuzda istiyorsunuz ve mutluluk hep uzaklarda kalıyor.
* Born to raise hell, born to raise hell! We know how to do it and we do it real well!
* Karşındakine değer verdiğin kadar insansın birgün yalan söyleyeceksen eğer bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın.
* Bekarım, bakarım.
* How this guy plays has nothing to do with how you play. Besides there are always going to be people better than you and always going to be people worse than you. Get used to it and forget about feelings of inferiority or superiority. They are not only useless but poisonous.
* İşi, gücü, yalanı, dolanı bahane; aynı dili konuşabildiğin dostlar şahane.
* Büyük olmak yanlış anlaşılmaktır. Elvis Presley
* Doktoru eczacı, eczacıyı mezarcı kontrol eder.
* Arabada 5 evde 15...
**********

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ekinler dize kadar

1. Ekinler dize kadar, fener gel bize kadar Sana bir şey göstersem, kasıktan dize kadar Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın... 2. Çıktım taşın üstüne, açtım bacaklarımı Altımdan geçen fener, yesin ta.aklarımı Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın... 3. Portakal soyulur mu, tadına doyulur mu Fener sana bi koysam, fizandan duyulur mu Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın.. 4. Mektup mektup içinde, mektup zarfın içinde Dur oynaşma fenerbahçe, azcık kalsın içinde Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın... 5. Fenermiş onun adı, severmiş büyük malı Ne yapsın yavru serçe alışmış koca .ike Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın... 6. Gittik biz kadiköye, koyduk fenerbahçeye Bakirelik gidince, düştü genel evlere Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın... 7. Fener demek g.t demek, herkese veren demek Bizim başımız kel mi, bize de vermen gerek Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın... 8. Fenerim kapı gibi, aspirin hapı gibi Akşamda

Kırık Kalpler Bankası

İhvanımız sormuş bize Demiş kimdir muradınız Biz gizleriz, açık olmaz Kendin açar, muradımız Sözü nefesten uçuran Aslanı kafesten kaçıran Kalbi, tertemiz getiren Odur bizim muradımız Hırsız iken çalmam desin Âlim iken bilmem desin Aşık olsun, sevmem desin Budur bizim muradımız